Kapcsolat

99Heaven Vendégház

.

Így találsz ide

Gyalog / Vonattal

  • Budapest felől a Nyugati-pályaudvarról vonattal
  • Megálló neve: Nagymaros-Visegrád
  • A vonatállomástól a Hegy utcán keresztül nyíló hivatalos „100 lépcső”-n jutsz fel a Bokréta utcába
  • A Bokréta utcából nyílik a lépcsősoros Hóvirág köz, amit egy zöld kapu mögött találsz
  • Már a kapun megtalálod a vendégházat jelző utcatáblát, fel kell jönni félútig, amíg jobbkéz felé nem találod meg azt a kaput, ahol szintén ki van téve a 99HEAVEN vendégház táblája és a kapun egy kulcsszéf található.

Autóval / Biciklivel

  • Üsd be Google Maps-be a 99HEAVEN vendégház kifejezést és így könnyedén idetalálsz (a Google maps-be úgy tűnhet mintha az Ibolya közben lenne a házikó, de már a Bokréta utcáról látszik a Hóvirág köz & 99HEAVEN utcatábla)
  • Nagymaroson az Elsővölgy utcán keresztül a Bokréta utcába kanyarodva tudod megközelíteni a vendégházat, az innen nyíló, zöld kapu mögötti Hóvirág közben sajnos nem lehet parkolni, mert ez a köz tulajdonképpen egy lépcsősor.
  • Már a kapun megtalálod a vendégházat jelző utcatáblát, fel kell jönni félútig, amíg jobbkéz felé nem találod meg azt a kaput, ahol szintén ki van téve a 99HEAVEN vendégház táblája és a kapun egy kulcsszéf található.
  • A Bokréta utca egy zsákutca, de az utca legvégén könnyedén meg lehet fordulni akár egy tűzoltó autóval is.
  • A bicikliket hozzátok fel kérlek a vendégházhoz, a ház mellett/mögött le tudjátok majd támasztani.

Parkolás

A Bokréta utcában tudod letenni az autót, sajnos a vendégházhoz a lépcsősor miatt nem lehet felhajtani autóval (cserébe csodaszép a kilátás a Visegrádi várra és a Duna kanyarulatára).

Foglalás előtt kérlek, olvasd el!

Lehet kisállatot hozni?

Sajnos nem tudjuk fogadni kiskedvencedet.

Kell hoznom ágyneműt és törölközőt?

Ezekre ne legyen gondod! Párnából és törölközőből is 2-2 jár két méretben mindenkinek.

Mi van a konyhában? Teljesen felszerelt?

Igen, mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, így mikró, vízforraló, mobil 1 lapos villanytűzhely, mini mosogatógép (mosogatószerrel) is található – a mosogatógép használatához külön leírás van, kérjük olvasd el, mielőtt használod! Szivacs, konyharuha, főzőedények, só, bors, cukor, olaj és tea is van.

Kell a hűtésért / fűtésért külön fizetni?

Nem kell külön fizetni érte, önállóan szabályozhatod mind a klímaberendezést, mind pedig a radiátor-paneleket. Kérlek, hogy a környezetünk miatt és fogyasztás kordában tartása miatt is ügyelj arra, hogy ha nem tartózkodsz a házban, akkor kapcsold ki!

A hálószobákban és a fürdőben van külön radiátor, kérlek ennek a használatával akkor élj, amikor valóban szükség van rá. Ha nem tartózkodsz a házban, kérlek, húzd ki a konnektorból!

Kisbabával jövünk, tudtok esetleg babás dolgokat biztosítani?

Igen, kinyitható utazós babaágyat, etetőszéket és kültéri babahintát is tudunk adni és ezek természetesen benne vannak az alapárban. 🙂

Van wifi?

Igen, korlátlan, ingyenes 4G van, a wifikódot a szálláson biztosítjuk.